Osa Fazerin Dumle Original 220 g makeispusseista saattaa sisältää Geisha Dark -konvehteja omassa kääreessään. Fazerille on tullut joitakin kuluttajapalautteita asiaan liittyen ja tutkimme asian laajuutta parhaillaan. Allergeenivaaran takia haluamme tiedottaa asiasta jo tässä vaiheessa.

Geisha Dark -konvehdin täytteessä on vehnäjauhoa ja hasselpähkinää. Vehnäjauho ja hasselpähkinä ovat allergeenejä ja voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille. Dumle 220 g makeispussin ainesosaluettelossa ei ole mainintaa vehnästä ja pähkinästä.

Virheellisten tuotteiden parasta ennen -päivämäärä on 16.8.2013.

Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta virheestä ja selvitämme asian laajuutta kiireellisesti. Kerromme tarkempia ohjeita heti kun mahdollista keskiviikkona 7.11.

Kuluttajien mahdollisissa kysymyksissä neuvoo Fazer Makeisten kuluttajapalvelu, kuluttajapalvelu(at)fazer.fi tai puh. 09 87621.

Fazer Makeiset Oy

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.