Keski-Uudenmaan poliisi paljasti perjantaina 2.11.2012 rikossarjan, jossa alaikäisille on myyty kymmeniä pulloja alkoholia ja tupakkaa yksityisasunnosta.

Poliisi suoritti saamansa vihjeen perusteella tarkkailua Hyvinkäällä sijaitsevan yksityisasunnon pihapiiriin. Asunnolla havaittiin muutaman tunnin aikana käyvän useita kymmeniä, pääasiassa 15 – 17 vuoden ikäisiä nuoria. Nuoret tulivat paikalle enimmäkseen polkupyörillä, mopoilla ja mopoautoilla.

Poliisi suoritti kotietsinnän epäillyn alkoholirikoksen perusteella kyseiseen asuntoon. Asunnosta takavarikoitiin 45 pulloa vodkaa sekä 45 tupakka-askia.

Kuulustelussa epäilty kertoi ostaneensa alkoholia ja savukkeita Virosta ja myyneensä edelleen yhteensä 70 pulloa viinaa ja 10 kartonkia (100 askia) tupakkaa. Asunnosta takavarikoidut viinapullot ja savukkeet oli ostettu edellisenä päivänä Virosta ja myös ne oli tarkoitus myydä edelleen. Epäilty kiisti tienneensä, että ostajat olisivat olleet alaikäisiä.

Asunnosta otettiin kiinni yksi henkilö joka vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

Poliisi jatkaa rikosten esitutkintaa nimikkeinä veropetos, alkoholirikos, tupakan myyntirikos sekä tupakkatuoterikkomus.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.