Kolmetoistavuotias polkupyörällä liikenteessä ollut tyttö joutui maanantaina noin klo 17:40 henkilöauton töytäisemäksi ylittäessään suojatietä Seittemänmiehenkadulla Hyvinkäällä. Auton kuljettaja pakeni paikalta. Auto oli osunut polkupyörän takapyörään, jonka seurauksena pyöräilijä kaatui ja loukkasi lievästi jalkaansa. Pyörä vaurioitui ajokelvottomaksi. Autoa oli kuljettanut vanhempi nainen, joka oli pysähtynyt muutaman metrin päähän, noussut autosta ja luvannut olla ensi kerralla varovaisempi. Tämän jälkeen autoilija oli poistunut paikalta. Auton kuljettajaa ja mahdollisia silminnäkijöitä pyydetään ilmoittautumaan poliisille virka-aikana numeroon p. 071 8735 179 tapauksen selvittämiseksi.

Tapahtuma-aika- ja paikka: 5.11.2012 klo 17:40, Hyvinkää

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.