Fazer Makeiset Oy vetää myynnistä yhden erän Fazer Dumle Original 220 g makeisia. Valmistaja epäilee, että osaan pusseista on saattanut pakkausvirheen vuoksi joutua myös Geisha Dark -konvehteja. Virheellisesti pakkaukseen tulleet makeiset erottuvat omien kääreidensä ansiosta. Kyseisessä konvehdissa on ainesosana vehnäjauhoa ja hasselpähkinää, joita ei mainita Dumle-tuotteen ainesosaluettelossa. Vehnäjauho ja hasselpähkinä ovat allergeenejä ja voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille.

Takaisinveto koskee erää, jossa on parasta ennen -päiväyksenä 16.8.2013. Tuote-erää on myyty koko maan alueella. Takaisinveto ei koske muita tuotteita eikä muita valmistuseriä.

Fazer pyytää kuluttajia palauttamaan tuotteet Fazer Makeisille. Lähetys on maksuton (ei tarvita postimerkkiä). Ostos hyvitetään. Yhteystiedot ovat:

Fazer Makeiset / Asiakaspalaute
PL 110
00101 HELSINKI

Mahdollisissa kuluttajakysymyksissä neuvoo Fazer Makeisten kuluttajapalvelu: kuluttajapalvelu(at)fazer.fi tai puh. 09 87621.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.