Pääsisäänkäynti on toistaiseksi suljettu remontin vuoksi. Toimiston asiakaspalvelu on poikkeuksellisesti toisessa kerroksessa, jonne pääsee Autotalon C-rapusta.

Kelan toimistossa Kampissa uudistetaan asiakaspalvelutiloja. Remontti kestää arviolta tammikuulle 2013. Remontin ajan asiakkaita ohjataan normaalin sisäänkäynnin sijaan käyttämään viereistä Autotalon C-rappua. Asiakaspalvelu sijaitsee toisessa kerroksessa ja on auki normaalisti joka arkipäivä klo 9–16 ja keskiviikkoisin kello 17 asti.

Remontin takia liikuntarajoitteisille suositellaan muita Helsingin toimipisteitä kuten Itäkeskuksen toimistoa. Kelan verkkosivuilla www.kela.fi/toimistot voi tarkistaa Kelan toimipisteiden osoitteet, aukioloajat ja esteettömyyden.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.