Kuvaaja: Pohjois-Karjalan pelastuslaitos

Joensuun lähelle pudonnut pienkone oli lähtenyt Joensuun lentokentältä kello 18.58. Pian nousun jälkeen Kontiolahden Kyyrönsuon lähistöllä asuva henkilö havaitsi pienkoneen lentävän matalalla ja häviävän näkyvistä. Hän teki asiasta ilmoituksen hätäkeskukseen 19.08.

Pelastuslaitoksen ja poliisin yksiköt löysivät koneen hylyn maastosta noin klo 20. Tunti myöhemmin hylystä löydettiin myös kuollut mies. Poliisin mukaan menehtynyt on koneen lentäjä, 44-vuotias lappeenrantalainen. Poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan lentäjä on ollut koneessa yksin.

Kuvaaja: Pohjois-Karjalan pelastuslaitos

Poliisi on pyytänyt virka-apua puolustusvoimilta alueen eristämiseen. Paikalle on saapunut myös poliisin tekninen rikostutkinta ja huomenna onnettomuuspaikalle tulevat Onnettomuustutkintakeskuksen tutkijat.

Kuvaaja: Pohjois-Karjalan pelastuslaitos

Aiheesta lisää: Pienkone putosi Joensuun lähellä

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.