45-vuotias Kuopiolainen Jukka Pekka Hätinen ilmoitettiin kadonneeksi 12.10.2012. Hätisestä on viimeisin varma havainto maanantailta 1.10.2012 Kuopion kauppahallissa. Tämän jälkeen Hätisestä ei ole havaintoa. Hätisellä on ollut tapana liikkua sekä pyörällä että kävellen Likolahden ja keskustan väliä.  Hätinen on normaalivartaloinen, harteikas, kalju ja pituudeltaan n. 175 cm. Hätisellä oli viimeksi päällään harmaa takki, harmaa lippis ja todennäköisesti vihertävät maastohousut ja mustat kengät.
Poliisi pyytää ilmoittamaan kadonneeseen liittyvät havainnot Pohjois-Savon poliisilaitoksen vihjepuhelimeen p.071 875 6880 tai sähköpostilla palaute.pohjois-savo@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.