Tampereen Atalassa Pulkkakatu 4:ssä sijaitseva Valintatalo ryöstettin eilen illalla 8.11.2012 kello 22.40 aikaan. Toistaiseksi tuntematon noin 20 -vuotias aran oloinen mies uhkasi myyjää leipäveitsellä ja sai saaliikseen vähäisen summan rahaa. Epäilty poistui paikalta jalkaisin Atalan pallokentän suuntaan.

Epäilty on pituudeltaan noin 180-190 cm pitkä ja hänellä oli päällään tummat nilkkakengät, tummat housut, musta takki jossa ruskea karvakaulus. Päässään hänellä oli lippalakki, jossa edessä on väärinpäin oleva Y:n muotoinen kuvio. Naamaa peitti nenään asti ylettyvä tumma kaulaliina.

Ohessa on kuva epäilystä tekijästä.

Poliisi pyytää epäillyn tunnistavia tai muuten havaintoja tehneitä ilmoittamaan tiedoistaan puhelinnumeroon 050-3998024 tai sähköpostiosoitteeseenpitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi. Sähköpostiin otsikoksi “Atalan Valintatalo”.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.