32 -vuotias Bertrand Lienard katosi Tampereella tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7.11.2012. Viimeinen varma havainto hänestä on Tampereen Hämeenkadulla sijatsevasta Henry’s Pubista, josta hän poistui naisen kanssa kello neljän aikaan aamuyöllä.

Lienardin tuntomerkit: 168 cm pitkä, hoikka, siniset silmät, tummat ohuet hiukset, parrakas. Yllään Lienardilla oli kadotessaan siniset farkut, mustat Airmax-kengät, musta pipo ja mahdollisesti musta huppari, ei takkia. Bertrand Lienard puhuu ranskaa ja englantia.

Jos sinulla on tietoa Lienardin olinpaikasta tai havaintoja hänestä yllä mainitun ajankohdan jälkeen, otathan yhteyttä poliisiin puhelimitse: p. 07187 45800 tai sähköpostitse: rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Sähköpostiin otsikoksi ’kadonnut ranskalainen’. Myös Lienardin seurassa poistunutta naista tai jotakuta joka hänet tuntee, pyydetään ilmoittamaan itsestään poliisille Lienardin löytämisen helpottamiseksi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.