Eurojackpotissa jännitettiin, saako joku sukanvarteensa säilytettäväksi miljoonia, kuten 21,3 miljoonaa voittanut tanskalaismies. Suurista päänumeroista koostunut rivi ei tärpännyt kellään, vaan potti jatkaa kasvamistaan.

Lähimmäksi täysosumaa päästiin Saksassa, josta löytyi yksi 5+1-tulos. Voittaja saa runsaat 296 000 euroa. Ensi viikon perjantaina Eurojackpotin täysosumille on jaossa noin 12 miljoonaa.

Eurojackpotin päänumerot kierroksella 45/2012 ovat 25, 29, 38, 41 ja 44. Tähtinumerot ovat 3 ja 8. Perjantai-Jokerin voittorivi on 8475637.

Tänään lauantaina jännitetään, saadaanko Suomeen uusi lottomiljonääri. Loton potissa on 1,5 miljoonaa euroa. Lauantai-Jokerin täysosumille on jaossa tuplapotti eli kaksi miljoonaa euroa. Peliaika päättyy kello 20.30.

Eurojackpot on eurooppalainen miljoonapeli, joka tuo kansainvälisen tason potit turvallisesti suomalaisten tavoiteltaviksi. Päävoitto on aina vähintään 10 miljoonaa euroa. Eurojackpotin tuotto Suomessa käytetään suomalaisten edunsaajien – taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön – hyväksi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.