Lauantaina klo 10 aikoihin sattui Pyhännällä Kajaanintien ja Iisalmentien risteyksessä kahden henkilöauton kolari. Risteyksessä on pakollinen pysäyttäminen risteyksessä -liikennemerkki Iisalmentien suunnassa.
Toinen osapuoli ajoi Iisalmen suunnasta risteykseen ja jätti noudattamatta liikennemerkkiä hiljentäen kuitenkin vauhtia risteyksessä tarkoituksenaan ylittää risteys suoraan Ouluntielle ja ajoi Kajaanista päin tulleen henkilöauton eteen. Kajaanista päin tullut auto törmäsi eteen ajaneen auton oikeaan takaoveen suistuen oikealle ojaan. Edessä ollut auto lennähti Ouluntien puolella olleen liikennejakajan ylitse ja rikkoi matkalla liikenteenjakaja -liikennemerkin pysähtyen keskelle tietä keula menosuuntaan päin.
Molemmissa autoissa oli kaksi matkustajaa.
Kajaanin tien suunnasta tulleen henkilauton kuljettaja retkautti niskaansa sekä toisessa autossa ollut kuljettajan vieressä istunut henkilö oli retkahtanut voimakkaasti sivuttaissuunnassa ja hän valitteli hengenahdistusta. Pelastuslaitos joutui irroittamaan auton katon saadakseen matkustajan nostettua selkälaudalle. Hänet vietiin ambulanssilla Kuopioon sairaalaan. Ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.