Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Klaani järjestää jäsenilleen Ruoka- ja Kulttuuriviikon 19.–23.11.2012. Tapahtumaviikolla opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua hyvin edulliseen hintaan paikalliseen ruoka- ja kulttuuritarjontaan opiskelijakortilla.

Projektin suunnittelu sai alkunsa Kymenlaakson ammattikorkeakoulun tekemän hyvinvointitutkimuksen perusteella, jossa havaittiin paljon masennuksen sekä ahdistuksen oireita. Opiskelijayhdistys Heimo Ry:n tekemässä omassa tutkimuksessa opiskelijat toivoivat lisää tapahtumia ja aktiviteetteja arkeen.

Vastauksena kyselyiden tuloksiin opiskelijakunta Klaani käynnisti Ruoka- ja Kulttuuriviikon projektin yhdessä ohjaavan opettajan Jaakko Janhusen kanssa. Projektityöntekijöinä ovat Topi Seppälä ja Toni Alastalo, jotka ovat viimeisen vuoden opiskelijoita.

”Niin Kotkan kuin Kouvolankin yrittäjät sekä kulttuurintuottajat ovat ottaneet hienosti vastaan ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtumaviikon”, Toni Alastalo sanoo.

Mukana projektissa on 12 ravintolaa ja 10 kulttuurintuottajaa sekä Kotkasta että Kouvolasta.

http://www.opiskelijankymenlaakso.fi/

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.