KidsRock 2012-konserttikiertueen päätöskonsertti 2.12.2012

Tasavallan Presidentin puoliso, rouva Jenni Haukio on Pelastakaa Lapset ry:n kunniapuheenjohtaja ja hän toimii koko konserttikiertueen suojelijana. Jenni Haukio esittää oman tervehdyksensä konserttiyleisölle kiertueen päätöskonsertissa Kaapelitehtaalla 2.12.2012 ja samalla onnittelee 90-vuotiasta järjestöä.

KidsRock 2012 päätöskonserttiin kansainvälisyyttä tuo yhtye Follow Your Instinct – ensimmäistä kertaa Suomessa

Follow Your Instinct (FYI) on yhtye, jonka ympäri maailmaa kotoisin olevat jäsenet ovat löytäneet toisensa musiikin kautta. Lavalle nousee myös Sunrise Avenuesta tuttu Samu Haber, joka esittää biisin “No Matter What They Say” Sitä on katsottu jo yli 3 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Ryhmän keulahahmo Addis Mussa on tehnyt mittavan uran Keski-Euroopassa. Brooklynista kotoisin oleva Viper on työskennellyt useiden hiphop-artistien kanssa ja miehen persoonallinen soundi jää välittömästi mieleen. Ainoa naispuolinen jäsen on Lionezz, joka laulun lisäksi onnistuu rappaamaan itsensä kuulijan sydämeen. 

Kaapelitehtaan konsertin muina artisteina ovat Anna Abreu, Antti Tuisku, Anna Puu, Ronya, Jesse Kaikuranta sekä Sturm und Drang. Kiertueen orkesterina soittaa Idolsista tuttu housebändi kapellimestarinaan Leri Leskinen.

SuPer pääyhteistyökumppanina KidsRock-konserttisarjassa

Lasten hyvinvoinnin ja turvallisuuden turvaaminen on välttämätön asia. Siitä yhteiskunta ei voi tinkiä. Superilaisia työskentelee lasten varhaiskasvatuksessa lähihoitajina. On ensiarvoisen tärkeää turvata lapsille hyvä ja turvallinen päivähoito, jossa lapsen kehittymistä tuetaan leikin ja ohjaamisen keinoin, SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola sanoo.  SuPer haluaa tukea Pelastakaa Lapset ry:n tärkeää työtä ja on mukana tapahtumassa teemalla Turvallisen lapsuuden puolesta. www.superliitto.fi

Yhteistyössä Nelonen Media!

Lasten asema ja oikeudet puhuttavat tällä hetkellä ehkä enemmän kuin koskaan. Nelonen Media haluaa tukea perinteikkään Pelastakaa Lapset ry:n hyvää asiaa, ja korkealaatuinen konserttitaltiointi on luonteva tapa olla mukana lapsi- ja nuorisotyössä. Ohjelma nähdään Nelosella 22.12. kello 19.30, Nelosen kanavapäällikkö Elina Piepponen kertoo.

Muut kiertueen yhteistyökumppanit ovat Iltasanomat ja terve.fi, Radio Aalto sekä S-Etukortti.

Konsertit tuottaa Eventia Oy.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.