Maanantaiaamuna 12.11.2012 kello 08.07 Itäisen Rantakadun ja Martinkadun risteyksessä tapahtui liikenneonnettomuus, jossa linja-auto oli törmännyt suojatiellä 8- vuotiaaseen poikaan. Jalan liikkeellä ollut poika oli saanut välittömästi surmansa.

Suoritetun tapahtumapaikkatutkinnan sekä tapahtumapaikalla olleiden todistajien kertomuksen perusteella voidaan todeta, että sekä linja-autoa kuljettanut mies että surmansa saanut pieni jalankulkija olivat tulleet Martinsiltaa pitkin Itäisen Rantakadun risteykseen. Todistajien kertomuksen perusteella molemmille paloi vihreä liikennevalo. Linja-auto oli lähtenyt hitaasti kääntymään oikealle Itäiselle Rantakadulle. Samanaikaisesti jalankulkija oli juossut risteykseen suojatielle tarkoituksenaan ylittää Itäinen Rantakatu suoraan. Linja-auton kuljettaja ei ollut havainnut suojatielle juossutta poika, josta syystä linja-auton oikea etupyörä oli osunut poikaan ja tämä jäi linja-auton yliajamaksi.

Varsinais-Suomen poliisilaitoksen lisäksi asiaa tutkii Liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.