Tiepalvelumiehen keltaisen Mersun katoaminen Mikkelissä on saanut sosiaalisen median valppaaksi. Menopelin omistaa Autoliiton Mikkelin osaston tekninen kouluttaja Hannu Niemelä.

Auto hävisi torstain ja sunnuntain välisenä aikana Mikkelin Tuukkalassa sijaitsevan hallin pihasta, missä se oli korjattavana. Facebookissa auton etsintäkuulutus oli vuorokauden sisällä ehditty jakaa jo useita satoja kertoja. Niemelän mukaan maanantain alkuiltaan mennessä sitä kautta ei kuitenkaan vielä ollut vihjeitä saapunut.

Niemelä teki auton katoamisesta rikosilmoituksen, joten asiaan liittyvistä havainnoista voi kertoa Etelä-Savon poliisille. Omistaja uskoo, ettei persoonallisen näköistä autoa pysty kukaan kovin pitkään pitämään piilossa.

Vuoden 1985 mallin farkkumersu on palvellut Niemelää ja tielläliikkujia uskollisesti. Nytkin auto oli vain pientä hitsausta vailla.

Niemelän mukaan autolla olisi pitkä ura edessä. Suunnitteilla oli lähteä menopelin kanssa Autoliiton Operaatio Lumihiutaleeseen.

Asiasta kertoi Länsi Savo

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.