Kysymyksiä tasavallan presidentille voi lähettää 23.11. asti.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaa suorassa radiolähetyksessä kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin Yle Radio 1:ssä lauantaina 1.12. klo 12.15–13.15.

Kysymyksiä tasavallan presidentille voi lähettää 12.–23.11. sähköpostitse: kysypresidentilta@yle.fi ja postitse: Radion ajankohtaistoimitus / Tasavallan presidentin kyselytunti, PL 3, 00024 Yleisradio. Liitä mukaan kysyjän yhteystiedot.

Etukäteen lähetettävillä kysymyksillä pyritään varmistamaan, että ohjelmaan saadaan monipuolisia aiheita. Toimitus valitsee kuuntelijoiden lähettämistä kysymyksistä ne, jotka pääsevät lähetykseen.

Kysyjä itse esittää kysymyksensä puhelimessa suorassa lähetyksessä presidentille. Presidentti vastaa ja keskustelee kysymysten lähettäjien kanssa ja kysyjät voivat halutessaan esittää myös jatkokysymyksiä. Presidentille on etukäteen kerrottu ohjelmaan tulevien kysymysten aihealueet, mutta muuten lähetys muotoutuu keskustelun mukaan.

Toimittajana on Petri Kejonen.

Tasavallan presidentin kyselytunteja on aiemmin lähetetty Yle Radio 1:ssä vuosina 2000- 2008.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.