Jokilaaksojen poliisilaitoksen poliisipäällikön määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.12.2012 – 31.12.2013 on nimitetty varatuomari, kauppatieteiden maisteri Ilkka Hylkilä.
 
Hylkilä on toiminut vuoden 2009 alusta apulaispoliisipäällikkönä Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren poliisilaitoksessa. Hallinto- ja esikuntapalvelut -linjan johtajan tehtävässä hän on toiminut myös poliisipäällikön sijaisena.

Ilkka Hylkilällä on pitkäaikainen käytännön kokemus eri tehtävistä poliisilaitostasolla ja hyvä perehtyneisyys poliisilaitoksen johtamiseen. Hän on aikaisemmin toiminut noin 11 vuotta poliisipäällikön tehtävässä sekä usean vuoden ajan poliisilaitoksen muissa johtamistehtävissä apulaispoliisipäällikkönä ja nimismiehenä. Lisäksi hän on toiminut kihlakunnannimismiehen tehtävissä, kihlakunnansyyttäjänä ja lääninsyyttäjänä. Hylkilä on johtanut organisaatiota useassa poliisin hallintorakenneuudistusta koskevassa muutostilanteessa.

Jokilaaksojen poliisilaitoksen toimialueeseen kuuluu yhteensä 18 kaupunkia ja kuntaa. Poliisilaitos palvelee Ylivieskan pääpoliisiaseman lisäksi Haapajärven ja Raahen poliisiasemilla sekä Kalajoen, Haapaveden, Nivalan, Oulaisten, Pyhäjärven ja Siikalatvan palvelupisteissä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.