Rovaniemi, Kuusamontie, perjantai 16.11. klo 08.10

Rovaniemellä Kuusamontiellä tapahtui vakava linja-auton ja henkilöauton välinen onnettomuus perjantaiaamuna. Henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan, jolloin auto lähti heittelehtimään ja pyörimään. Tämän seurauksena henkilöauto törmäsi vastaantulevan linja-auton keulaan sen vasempaan etukulmaan. Onnettomuus tapahtui Saaren koulun kohdalla. Molemmat henkilöautossa olleet ulkopaikkakuntalaiset miehet loukkaantuivat. Henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin yli kaksi promillea. Henkilöauton matkustaja oli jäänyt jumiin autoon ja hänet on kuljetettu sairaalaan hoidettavaksi, hänen vammansa ovat vakavia. Linja-autossa ei onnettomuushetkellä ollut matkustajia ja kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Kuusamontie oli onnettomuuden vuoksi poikki liikenteeltä noin puolitoista tuntia.

Onnettomuuspaikalla oli uhreja auttamassa linja-autonkuljettajan lisäksi toinen mies, mitä ilmeisemmin paikalle pysähtynyt rekka-auton kuljettaja. Tätä uhreja auttamassa ollutta miestä pyydetään ottamaan yhteys poliisiin numeroon 071 87 66338.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi