Eilen illalla (15.11.2012) noin klo 23.20 Kuopion Petosella yritettiin ampua kuopiolaista 32 -vuotiasta miestä haulikolla. Uhri oli lähdössä naisystävänsä kanssa kerrostaloasunnosta, kun ulko-ovella heitä oli vastaan tullut hänen entuudestaan tuntema kuopiolainen 37 -vuotias mies haulikko kädessään. Mies oli osoittanut haulikolla kohti asianomistajaa, mutta tämä oli ehtinyt tarttua haulikon piippuun nostaen sitä ylös ennen kuin ase laukesi.
Poliisi tavoitti epäillyn ampujan sekä hänen seurassaan tekohetkellä olleen 36 -vuotiaan kuopiolaismiehen yksityisasunnosta samasta talosta, jossa teko tapahtui. Myöhemmin poliisi löysi tapauksessa käytetyn haulikon tämän toisen miehen asunnosta ja ase oli hänellä luvallisesti. Sen sijaan ampujalla ei ole minkäänlaisia aselupia. Molemmat miehet on pidätetty ja poliisi jatkaa viikonlopun aikana tapahtumien selvittämistä. Miehiä epäillään tapon yrityksestä sekä ampuma-aserikoksesta. Molemmat epäillyt olivat tekohetkellä päihtyneitä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.