Kotkan henkirikoksen tutkinta jatkuu intensiivisesti Kymenlaakson poliisin ja KRP:n voimin. Tutkinnan kohteena olevaa rikosta voi luonnehtia väkivaltarikollisuuteen yleisemmin peilaten julmaksi ja poikkeukselliseksi.

Esitutkinnan tässä vaiheessa poliisin on tutkinnallisista syistä mahdoton antaa lisätietoa tutkinnan ulkopuolisille. Todennäköisimmin tilanne on tämä viikonlopun yli.

Kotkan Marinkylän alueen asukkaita ja siellä varsinkin torstaina 15.11.2012 illalla klo 20-24 Marinmäentiellä ja muutoinkin alueen läheisyydessä liikkuneita pyydetään ottamaan yhteyttä KRP:n tutkijoihin koskien alueelle kuulumattomiin henkilöihin ja ajoneuvoihin liittyviin havaintoihin.

Tutkijoiden numerot ovat: 040 5453305 ja 040 5802021

Lue lisää aiheesta: Kotkan Marinkylässä henkirikos

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.