Länsi-Uudenmaan poliisi sai varhain  sunnuntaina 18.11.2012 aamuyöstä tiedon epäillystä henkirikoksesta Raaseporissa. Poliisi vahvistaa, että omakotitalosta on löytynyt surmattuna hieman alle 60-vuotias mies.

Tapauksen johdosta on otettu kiinni useita henkilöitä. Alustavien tietojen mukaan surmatyö on tapahtunut jo myöhään lauantain iltayöstä. Rikoksesta epäiltyjen kiinniotto-operaatiossa olivat mukana Länsi-Uudenmaan poliisi ja Rajavartiolaitoksen yksiköitä.

Sunnuntaina aloitetun esitutkinnan aikana ei ole selvinnyt motiivia teolle. Esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei voi vielä kertoa surmatyön tekotapaa.
Henkirikosta tutkii Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltarikosyksikkö.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.