17.11.2012 annettu tiedote.

“Virkamiehen väkivaltainen vastustaminen ja vahingonteko: Perjantaina iltapäivällä Lahden keskustassa rikottiin pikaruokapaikan ikkuna ja poliisi sai havainnon rikokseen epäillystä tapahtumapaikan läheisyydestä. Mies ei totellut poliisin käskytystä, vaan jatkoi matkaa. Kiinniottotilanteessa epäilty n. 40 vuotias lahtelaismies potkaisi poliisimiestä. Epäilty jouduttiin raudoittamaan aggressiivisen käyttäytymisen ja kuljetuksen turvaamiseksi. Mies kiinniotettiin epäiltynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja vahingonteosta.”

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään todennäköisin syin epäiltynä 43 -vuotiaan lahtelaisen miehen 16.11.2012 tehdyistä virkamiehen väkivaltainen vastustamisesta ja vahingonteosta. Sama henkilö oli vastaamassa 15.11.käräjäoikeudessa edellisestä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, josta hänet oli otettu kiinni 16.10. ja vangittu 19.10.2012. Mies sai edellisestä jutusta muutaman kuukauden vankeustuomion, jonka vuoksi käräjäoikeus tuolloin vapautti hänet odottamaan tuomion täytäntöönpanoa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.