Varsinais-Suomessa asuvan miehen jännitys kasvoi hiljalleen, kun hän meni ruokatunnilla tarkistuttamaan kenorivejään. Kioskin myyntitiskillä mies sai kuulla, että voitto on niin suuri, ettei voittoa voinut lunastaa päätteellä.

Kioskilta matka jatkui Sampo Pankkiin, jossa voitto todettiin niin suureksi, että sitä on lähdettävä hakemaan Veikkauksen pääkonttorilta Vantaalta. Tositteessa oli Kenon 10-tason täysosuma, joka toi 200 000 euroa.

Kenovoittaja kertoo, että hän pelaa aina samoilla numeroilla rivit muutamaksi päiväksi kerrallaan. Voitto osui tärkeistä päivämääristä koottuun riviin, joka oli muutama vuosi sitten tuoda täysosuman, mutta tuolloin 200 000 euroa jäi numeron päähän.

– Olen pelannut Kenoa sen alusta saakka. Tykkään siitä enemmän kuin Lotosta.

Kenovoitolle oli mielessä jo yksi käyttökohde heti voiton lunastamisen jälkeen: Tytär saa isältään avustusta autohankintaan. Mies aikoo pitää voiton vain pienen piirin tietona.

– Kaverini voitti Kenossa samanlaisen täysosuman muutama vuosi sitten. Tapaamme aina soitella, vaihtaa kuulumisia ja kysellä samalla, onko voittoja tullut.

Eläkkeellä oleva kenovoittaja ei usko kenovoiton muuttavan hänen arkeaan suuresti. Hän aikoo edelleen jatkaa osa-aikaista työskentelyä ja paeta paukkupakkasia.

– Talveksi lähden muutaman kuukauden ajaksi etelään. Talon pihaan ajattelin ostaa pienen traktorin, jolla voi aurata pihamaan ja tiet talvella.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.