Päijät-Hämeen poliisille tuli sunnuntaiaamuna n. klo 09.30 aikaan tieto, että Kiveriössä sijaitsevalle kioskille oli tullut muutaman vuoden ikäinen poika yksinään. Partio meni paikalle ja arvioi pojan iäksi n.3 vuotta. Poika ei osannut kertoa sukunimeään eikä sitä, missä asuu. Poliisipartio toi pojan Lahden pääpoliisiasemalle, jossa päivystävä sosiaalityöntekijä otti pojan hoiviinsa. Hetken päästä pojan äiti otti yhteyttä hätäkeskukseen kertoen, että pikkupoikansa oli hävinnyt asunnosta. Poliisipartio palautti yhdessä sosiaalipäivystäjän kanssa pojan takaisin äitinsä luo. Asunnon oven yläosasaan oli rakennettu ylimääräinen hakanen juuri siksi, ettei poika saisi ovea auki, mutta neuvokas pikkumies oli nostanut jakkaran ja sitä kautta päässyt avaamaan hakasen ja lähtenyt käymään muutaman sadan metrin päässä sijaitsevalla kioskilla. Karkureissu päättyi onnellisesti ja poliisilaitoksellakin poikaa kestittiin pienillä herkuilla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.