Rajavartiolaitos sai tiedon 08.26 M/S Nordlandialta mereen pudonneesta henkilöstä .

Mereen pudonneen henkilön etsintöihin Gråskärsbådanin luodon pohjoispuolella osallistuivat M/S Nordlandian lisäksi pika-alus Merilin, Luotsivene, Suomenlinnan merivartioaseman partiovene sekä päivystävä meripelastushelikopteri. Mereen pudonnut mieshenkilö löytyi vedenvarasta 09.15, helikopteriin noston jälkeen aloitettu elvytystoimet ja kuljetettu mieshenkilö Meilahden sairaalaan.

Henkilö todettiin myöhemmin menehtyneeksi elvytystoimista huolimatta. Menehtyneen henkilöllisyys on epäselvä, koska hänellä ei ollut mukanaan henkilöasiakirjoja. Poliisi hoitaa asian tutkinnan ja jatkotiedotuksen.

Aiheesta aiemmin: Mieshenkilö yli laidan M/S Nordlandialta Helsingin edustalla

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.