Nyyti teki syksyllä 2012 opintonsa aloittaneille korkeakouluopiskelijoille kyselyn, jolla selvitettiin heidän opintojensa alkutaivalta ja ensituntemuksia opiskelijaelämästä.

Kyselyyn saatiin 3151 vastausta. Enemmistö vastanneista oli sitä mieltä, että alkoholia käytetään opiskelijaelämässä liikaa ja yhä useampi toivoo lisää alkoholittomia tapahtumia.

Kyselyn raportti on luettavissa Nyytin verkkosivuilla.

Nyyti ry edistää ja tukee opiskelijoiden hyvinvointia ja elämänhallintakykyä. Nyytin yhteisöllinen ja monipuolinen toiminta lähtee opiskelijoiden tarpeista ja elämäntilanteista. Mikään aihe ei ole liian pieni tai suuri yhteydenotolle. Nyytin tarina rekisteröitynä yhdistyksenä alkoi Opiskelijoiden mielenterveys- ja yhteisöasumiskokeilu -projektista 1984. Siitä lähtien Nyyti on tarjonnut apua lukuisille opiskelijoille. Nyyti ry:llä on oikeus käyttää Nyytin nimeä sekä Nyytin kuvaa logossaan. Oikeuden on myöntänyt Tove Jansson.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.