Nuori nainen loukkaantui vakavasti pudottuaan kevyeliikenteen sillalta Helsingin Kontulassa. Onnettomuus tapahtui perjantaina 16.11.2012 noin kello 16.30 aikaan Kontulantiellä lähellä Porttitien risteystä Karpalopuiston ja Kontulan kelkkapuiston yhdistävällä sillalla.

24-vuotias nainen putosi sillalta noin seitsemän metrin korkeudelta tielle, jolla oli samaan aikaan autoliikennettä. Paikalle osuneet autoilijat saivat kuitenkin estettyä törmäyksen pudonneeseen naiseen. Putoamisesta vakavia vammoja saanut nainen kuljetettiin hoitoon Töölön sairaalaan. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta, mutta poliisi pyytää tapahtumakulun tarkentamiseksi putoamisen nähneitä ihmisiä ottamaan yhteyttä ja kertomaan havainnoistaan. Puhelinnro virka-aikaan 071 877 5355.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.