Nuori Kokkola-palkinnon saa tänä vuonna nuorisopoliisi Juha Puurula. Kokkolan kulttuuri- ja nuorisotoimen lautakunta perustelee päätöstään sillä Juha Puurula on työssään lisännyt merkittävästi poliisin näkymistä kokkolalaisnuorten elämässä ja arjessa.

Puurula saa erityiskiitosta siitä, että hän on tuonut voimakkaasti esiin ennaltaehkäisyn ja varhaisen puuttumisen tärkeyttä. Hän on nuorisopoliisina hyödyntänyt myös esimerkillisesti sosiaalista mediaa, jonka avulla hänen viestinsä on saavuttanut suuren määrän nuoria.

Kokkolan kaupungin kulttuuri- ja nuorisotoimen lautakunta on jakanut Nuori Kokkola-palkintoa vuodesta 2009. Nuori Kokkola-palkinto myönnetään vuosittain kokkolalaiselle henkilölle tai yhteisölle, joka on ansioituneesti edistänyt kokkolalaisten nuorten hyvinvointia, osallisuutta ja aktiivisuutta.

Juha Puurulan Facebook sivut

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.