Keskusrikospoliisin ja Kymenlaakson poliisilaitoksen yhteinen esitutkinta Kotkan Marinmäentien henkirikoksen selvittämiseksi jatkuu tiiviisti. Tutkinta on edelleen perustyövaiheessa taktisessa mielessä. Tekninen rikospaikkatutkinta on pidemmällä.

Epäiltyä voidaan kuvailla nuoreksi tai nuorehkoksi mieshenkilöksi, jonka ruumiinrakenne on normaali tai hoikka. Epäilty on puhunut suomea.

Tutkinnasta on kerrottavissa sellainen tieto, että uhri ja epäilty eivät olleet ainoat paikalla olleet henkilöt tapahtuma-aikaan. Varsin voimakkaat inhimilliset syyt sekä tutkintataktiset syyt estävät avaamasta asiaa enemmälti.

Tekotavasta ei tulla kertomaan yksityiskohtia tässä vaiheessa ja nykyisen tiedon valossa.

Tapahtumapaikan lähistöllä asuvilta ja kansalaisilta laajemminkin otetaan edelleen mielellään vastaan tietoja Kotkan Marinmäentien tuntumassa liikkuneista tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä tai alueelle kuulumattomista ajoneuvoista torstai 15.11.2012 illan ja puolen yön tienoilta. Tiedot voi toimittaa puhelimitse numeroihin

040 5453305 tai 040 580 2021

Sähköpostiosoite on kotkan_murhatutkinta_vihjeet.krp@poliisi.fi

Esitutkinnan edetessä tiedottamista jatketaan riippuen esitutkinnan tuloksista. Näköpiirissä ei ole uutta tiedotetta lähivuorokauden aikana. Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kimmo Huhta-aho

Aiheesta lisää: Poliisi ja KRP jatkaa Kotkassa tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.