Helsingin hätäkeskus sai ilmoituksen kello 21.08 Elielinaukiolla tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa kaksi henkilöä oli jäänyt linja-auton alle.

Esitietojen perusteella kohteeseen hälytettiin Helsingin pelastuslaitokselta lääkäriyksikkö, kaksi ambulanssia sekä raskas pelastusyksikkö kello 21.09, joista ensimmäinen yksikkö oli kohteessa kello 21.15, kuusi minuuttia hälytyksen jälkeen.

Potilaat ovat aikuisia, joista toinen on loukkaantunut vakavasti ja toinen lievemmin. Potilaat ovat saaneet kohteessa välittömän ensihoidon, jonka jälkeen heidät on kuljetettu jatkohoitoon Töölön sairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.