Palkansaajajärjestö Pardia muisti edustajakokouksessaan Helsingissä 21.11.2012 ansioituneita aktiivejaan ansiomerkillä.

Hopeisen ansiomerkin saivat Tuija Heino Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL, Reijo Laitinen Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL, Pekka Jääskeläinen Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT, Tomi Rosti Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL,Brita Järvinen Kelan toimihenkilöt, Eija Tuutti Työ- ja elinkeinohallinnon henkilöstöliitto THHL, Yvonne Aspholm Tjänstemän vid Ålands Landskapsförvaltning TÅLC, Lotte Forsblom Pardian henkilöstö, Kirsti Palenius Pardian henkilöstö ja Helena SeppäläPardian henkilöstö.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.