CA-SA Välimeren Herkut Oy (Klaukkala) vetää myynnistä valmistamansa tuotteet Katkaravut Chili-aiolissa ja Chili-aioli. Tuotteita on myyty Prismoissa ja S-marketeista palvelutiskituotteina. Chili-aiolia on myyty myös 180 g purkeissa pääkaupunkiseudun K-kaupoista.

Takaisinveto tehdään, koska tuotteiden maustamiseen käytetyssä chilikastikkeessa on selleriä, mutta sitä ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Tuote saattaa siten aiheuttaa sellerille allergiselle henkilölle allergisen reaktion. Muille kuluttajille tuote on turvallinen.

Valmistaja on aloittanut välittömästi toimet merkintöjen korjaamiseksi; selleri lisätään ainesosaluetteloon. Asiasta tiedotetaan myös irtomyyntitiskillä. Valmistaja neuvoo
sellerille allergisia tuotteen ostajia palauttamaan virheellinen tuote ostopaikkaan.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.