Poliisi etsii Kotkan Marinmäen henkirikoksesta epäiltynä nuorta aikuista, normaalivartaloista tai hoikkaa mieshenkilöä. Pituudeltaan hän on ilmeisesti hieman yli 180 cm.

Epäilty on ollut tekohetkellä naamioituneena. Hänellä on ollut kasvojen suojana huivi tai vastaava vaatekappale.

Epäillyllä on mahdollisesti ollut tekopaikalta poistuessaan mukanaan Citymarketin muovikassi.

Poliisi on edelleen kiinnostunut kaikista torstaina 15.11.2012 klo 20-24 aikaan tehdyistä havainnoista, joihin liittyy tuntomerkkeihin sopiva epäilty. Poliisille voi ilmoittaa myös kaikista Marinmäentien tuntumassa em. ajankohtana liikkuneista muistakin henkilöistä tai ajoneuvoista, jotka eivät alueelle luontaisesti kuulu.

Marinkylän ja Tavastilan alueella Marinmäentien tuntumassa busseilla em. ajankohtana liikkuneita pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin, jos heillä on havaintoja epäillyn tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä.  Erityisesti Vanhaa Haminantietä (tie 170) matkustaneet ja sillä alueella liikkuneet ovat saattaneet nähdä epäillyn.

Tietoja voi ilmoittaa puhelimitse numeroihin 040 545 3305 tai 040 580 2021 tai sähköpostilla kotkan_murhatutkinta_vihjeet.krp@poliisi.fi

Aiemmin:

Kotkan Marinkylässä henkirikos

Poliisi ja KRP jatkaa Kotkassa tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa

 

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.