Poliisille tuli tänään n. 15.23 ilmoitus, että Nokialla Pirkkalaistori neljässä sijaitsevassa kultasepänliikkeessä on tehty ryöstön yritys. Ensimmäiset partiot olivat paikalla noin minuutissa hälytyksestä, mutta tekijä oli ehtinyt poistua eikä häntä etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Tekoon epäillään syylliseksi noin 20-25 vuotiasta, noin 165 cm pituista ja normaalivartaloista miestä. Hän oli pukeutunut mustiin, kolmiraitaisiin verryttelyhousuihin, mustaan huppariin, jossa rinnassa vasemmalla kirjoitusta taikka jokin merkki ja selässä hartioiden korkeudella vaaleaa kirjoitusta lähes koko selän leveydeltä. Päässä miehellä oli musta pipo, kasvot hän oli peittänyt liinalla jossa on vaaleaa ja mustaa sekä pääkallokuviointia, kädessä oli kirkkaan vihreät sormikkaat. Hänellä oli vaalea muovikassi ja pistoolimallinen musta ase, jolla hän uhkasi myyjää vaatien samalla rahoja. Myyjän kertoman mukaan miehen aksentti ei ollut suomalainen, vaikka sanoista saikin selvää.

Kun rahaa ei ollut saatavissa mies poistui liikkeestä.

Poliisi pyytää yleisöä ilmoittamaan havainnoistaan sähköpostilla osoitteeseenpitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi taikka puhelimitse numeroon 050 3137391 tai suoraan tutkinnanjohtajalle 050 399 8181. Sähköpostiin pyydetään kirjaamaan otsikoksi “Pirkkalaistorin ryöstöyritys”.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.