Kuvan karhu ei liity tapaukseen vaan toimii kuvituskuvana.

Lauantai-aamuna 24.11.2012 klo 05:06 Pertunmaalla 5-tiellä noin 4 kilometriä Kuortista etelään rekka-auto törmäsi tietä ylittäneeseen karhuun. Alustavien tietojen mukaan karhu loukkaantui törmäyksen seurauksena, mutta jäi henkiin. Karhu poistui törmäyspaikalta. Koirilla suoritetun jäljestyksen perusteella on todettu, että karhu on jatkanut matkaansa luoteeseen 5-tien pohjoispuolelle. Jäljistä päätellen karhu on ylittänyt läheisen Koskio-järven ja jatkanut matkaansa Peräkylän alueelle.

Poliisi pyytää alueella liikkuvia ihmisiä varovaisuuteen, koska loukkaantunut karhu voi olla vaarallinen. Havainnot loukkaantuneesta karhusta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.