Luonto-Liiton liittovaltuusto valitsi syyskokouksessaan vuoden 2013 hallituksen puheenjohtajaksi 29-vuotiaan Pia Pässilän (HM, tohtoriohjelman assistentti) Helsingistä.

Pässilä on toiminut Luonto-Liitossa vuodesta 2009 lähtien itämerilähettiläänä sekä vuodesta 2011 liittohallituksessa. Hänen juurensa ovat Anjalankoskella Kouvolassa, mutta nykyään hän asuu Helsingissä.

Luonto-Liitto tarjoaa hyvän areenan lapsille ja nuorille mielekkääseen toimintaan, omien mielenkiinnon kohteiden etsimiseen sekä uusiin ihmisiin tutustumiseen samalla kun luodaan parempaa huomista koko maailmalle”, linjaa tuore puheenjohtaja Pia Pässilä.

Luonto-Liitto on tehnyt töitä kohta jo 70 vuotta suomalaisten lasten ja nuorten luontosuhteen ja tuntemuksen rakentamiseksi. Tämän rinnalla ja tulevaisuudessa entistä tärkeämpänä tehtävänä Luonto-Liitolla on myös elinvoimaisen luonnon ja ympäristön turvaaminen tuleville sukupolville”, Luopuva puheenjohtaja Tuomo Lindholm muistuttaa.

Uuden kestävämmän elämäntavan etsiminen erittäin tärkeätä. Luonto-Liitto toimii uusien toimintatapojen kehittämiseksi sekä pyrkii synnyttämään positiivista ”pöhinää” ekologisten valintojen ympärille. Synkkien tulevaisuuskuvien maailmassa täytyy muistaa, että asioita voidaan aina tehdä toisin ja tulevaisuuteen voidaan vaikuttaa. Luonto-Liiton mottoa siteeraten: Muutos lähtee pienestä!”, Pässilä jatkaa.

Puheenjohtajan lisäksi Luonto-Liiton syyskokous valitsi järjestön hallitukseen vuodelle 2013 seuraavat henkilöt:

– Viivi Kivelä, 20 (Helsinki)

– Jussi Koiranen, 25 (Vaasa)

– Suvi Kolu, 28 (Lahti)

– Kukka Kyrö, 28 (Helsinki)

– Teemu Mustasaari, 21 (Helsinki)

– Jani-Matti Tirkkonen, 28 (Joensuu)


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.