Suomalainen pelaaja on voittanut 8,65 miljoonaa euroa Arabian Nights -nimisestä peliautomaatista ahvenanmaalaisen peliyritys Paf:in internetsivustolla. Nyt voitettu jättipotti on Suomen suurin internet-pelistä saatu voitto, ja maailman kautta aikojen toiseksi suurin nettipelivoitto.

Helsingin seudulla asuva voittaja pelasi perjantaina alkuillasta viidellä eurolla Arabian Nights -peliä, eikä ollut uskoa silmiään, kun näki pelitilillään yhtäkkiä olevan 8,65 miljoonaa euroa.

?Huusimme vaimoni kanssa yhteen ääneen ja halasimme toisiamme silkasta ilosta noin viisi minuuttia. Emme voineet uskoa sitä todeksi, voittaja kertoo Paf:ille.

?Käynnistin tietokoneen uudelleen, mutta sama uskomaton voittosumma oli ja pysyi pelitililläni.

Voittosumma on Suomen nettipelivoittojen ennätys, ja maailman kautta aikojen toiseksi suurin nettipelistä saatu voitto.

Arabian Nights -pelin jättipotin voittanut pelaaja oli voiton jälkeen järkyttynyt, ja aikoo pitää taukoa pelaamisesta Paf:in suositusten mukaisesti. Näin pelaaja kommentoi tulevaisuutta:
?Olen tehnyt kovasti töitä viime aikoina, ja nyt voin todella keskittyä perheeseeni ja lapsiini, vähentää työntekoa ja pohtia, mitä elämänlaatu todella tarkoittaa.

Unohtumatonta voittoiltaansa pelaaja jatkoi rentoutumalla saunassa ajatuksiaan selvitellen.

Paf:in voittajat saavat neuvontaa
Aina Paf:in asiakkaan voittaessa suuren rahasumman tekee yritys parhaansa antaakseen voittajalle tukea ja neuvontaa muuttuneessa elämäntilanteessa.

?On tärkeää, että me peliyrityksenä otamme vastuuta, emmekä jätä suuren summan voittanutta pelaajaa oman onnensa nojaan. Varmistamme, että suurvoittajamme saavat taloudellista neuvontaa pankkihenkilökunnalta, ja suosittelemme, että suurvoittajat pysyttelevät nimettöminä, Paf:in PR-päällikkö Anders Sims kertoo.

Aiempi nettipelivoittojen Suomen ennätys oli 6,9 miljoonaa euroa ja voitettiin niin ikään Paf:in peliautomaatista, tuolloin pelistä nimeltä Mega Fortune. Eilinen suomalainen voittoennätys saattaa jäädä lyhytikäiseksi, sillä Mega Fortune -pelin tämänhetkinen jättipotti on jo yli 9,6 miljoonaa euroa.

Maailman kaikkien aikojen suurin nettipelivoitto on 11,7 miljoonaa euroa, ja myös se voitettiin Mega Fortune -peliautomaatista.

Paf on julkisoikeudellinen yhdistys, joka on yli 40 vuoden ajan tarjonnut asiakkailleen turvallisia ja viihteellisiä rahapelejä. Pafin laajaan pelivalikoimaan kuuluvat peliautomaatit, bingo, lotto, pokeri, kasinopelit, taitopelit ja vedonlyönti kilpailukykyisellä vedonlyöntisuhteella internetissä, risteilyaluksilla sekä Ahvenanmaalla. Vuonna 2011 Pafin liikevaihto oli 96,3 miljoona euroa, josta hyötytarkoituksiin osoitettu summa oli 10,5 miljoonaa euroa. Paf-konsernissa työskentelee yli 300 työntekijää Maarianhaminassa, Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa ja Madridissa. Lisää tietoa sivuilta www.paf.com.


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.