Alkusyksy on ollut tavallista jännittävämpi itäsuomalaiselle miehelle, joka huomasi eräänä iltana voittaneensa Kenossa 200 000 euron muhkean potin. Mies käyttää pelatessaan yleensä Veikkaus-korttia, jolla voitot siirtyvät suoraan pelaajan tilille. Kortti oli kuitenkin ollut hukassa, ja kenoriviin osuneen iloisen voiton lunastaminen oli näin tositteen varassa. Voittolapun säilyttämisestä aiheutui miehelle harmaita hiuksia.

– Panin paperin keittiön kaappiin ja joka päivä kävin kurkistamassa, että se siellä on. Myös numerot varmistin moneen kertaan. Vielä matkalla Veikkaukseenkin tarkistin numerot pari kertaa, etten vaan ole turhaa reissua tekemässä, mies nauraa.

Veikkauksen kassalla tuli lopullinen varmistus: numerot täsmäsivät, joten tuntien reissu ei ollut turha. Kenon 200 000 euron voitto olisi tilillä heti seuraavana arkipäivänä.

– Kyllähän täällä mielellään kävisi useamminkin, mutta kyllä Veikkaus-kortti on hyvä olla. Pitää nyt heti tilata uusi kortti, mies muistuttelee itseään.

Voittamisesta miehellä on kokemusta ennestään. Vakiosta, Pitkävedosta ja Lotosta on tullut pienempiä voittoja useampaan kertaan. Pari kertaa on tullut kymppitonninkin voittoja.

– Ihmettelen, kun kaveri sanoo, ettei hän pelaa. Mutta eihän sitä voi voittaa, jos ei koskaan pelaa. Toiset odottavat, että pitäisi voittaa joka kerta, mutta eihän se niin mene.

Voittorahoja ei pistetä saman tien sileäksi, vaan elämä jatkuu normaaliin tapaan. Kesämökille on suunnitteilla mukavuuksien lisäämistä ja autonkin voisi vaihtaa jossakin vaiheessa. Kenties talveksi varataan vähän pidempi lomareissu ja lapsenlapsetkin saavat vaarilta vähän enemmän hemmottelua.

Veikkaus tapaa suurvoittajia Veikkauksen pääkonttorilla. Myös Veikkaus-kortilla tai veikkaus.fi:n kautta pelanneet suurvoittajat kahvitetaan mielellään, vaikka voiton noutamisen takia heidän ei tarvitsekaan pääkonttorille matkata. Veikkaus-kortin voi tilata joko Veikkauksen verkkopalvelun kautta osoitteessa veikkaus.fi/veikkauskortti tai nappaamalla tilauskaavakkeen myyntipaikasta.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.