Kotkassa Hakamäen teollisuusalueella tapahtui sunnuntaiaamuna noin kello 8 aikaan ampumistapaus. Ampuminen tapahtui moottoripyöräkerhon tiloissa. Uhri on noin 40-vuotias espoolainen mies. Mies pääsi pakenemaan ampujaa kerhotiloista ja hälyttämään apua naapuritalosta. Uhri on tällä hetkellä sairaalahoidossa, hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisi piiritti kerhorakennusta aamupäivän ja meni tiloihin kello 11 jälkeen. Tiloissa ei ollut tuolloin enää ketään. Poliisi on eristänyt tapahtumapaikan ja jatkaa siellä teknistä rikostutkintaa.

Poliisi on kiinnostunut kerhotiloista aamulla noin kello 8 aikaan poistuneista ajoneuvoista ja henkilöistä. Havainnoista ja vihjeistä voi soittaa numeroihin 071-8735501, 071-8735440, 071-8735442.Tiedoista ja vihjeistä voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.