Viime viikon keskiviikkona 28.11. klo 08 aikaan aamulla Nastolassa yritti vanhempi mies houkutella kahta lasta auton kyytiin. Miehellä oli yllä tumma nilkkoihin ylettyvä takki ja hän oli liikkeellä harmaalla henkilöautolla.

Poliisi on saanut selville miehen henkilöllisyyden ja mies on tällä hetkellä terveysviranomaisten hoidossa.

Saadun tiedon mukaan tämä sama henkilö on viime viikolla Nastolassa yrittänyt muitakin lapsia kyytiin. Poliisi haluaa nyt tiedon kaikista näistä tapauksista.

Tapauksista voi laittaa tietoja sähköpostilla tietoa palvelututkinta.paijat-hame@poliisi.fi tai soittaa arkisin klo 8.30-15.30 numeroon 071 8737 495. Poliisi kaipaa tietoja vain niistä tapauksista, joihin on ilmoittajan omakohtaiset havainnot tai tiedot huoltajana oman lapsen kertomien havaintojen kautta.

 

Huoltajien kannattaa itse pysyä tässä tilanteessa rauhallisina ja ohjeistaa omia lapsia normaalien turvallisuusohjeiden mukaisesti eli tuntemattomien henkilöiden matkaan ei saa lähteä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.