Porin Noormarkussa Laviantien ja Makkarakoskentien risteyksessä tapahtui maanantaina 3.12.2012, noin kello 15.30, kuorma-auton ja henkilöauton sekä jalankulkijan liikenneonnettomuus.

Lavettikuorma-auto, jonka lavetilla oli metsätyökone, tuli Laviantietä Noormarkun keskustan suuntaan ja henkilöauto Makkarakoskentielta Laviantielle, jolloin risteyksessä tapahtui ko. ajoneuvojen yhteentörmäys. Ajoneuvot suistuivat Laviantien yli kevyenliikenteenväylälle, jota pitkin kulkenut jalankulkija jäi ajoneuvojen yliajamaksi.

Kuorma-autoa kuljetti vuonna 1979 syntynyt noormarkkulaismies, henkilöautoa kuljetti 1944 syntynyt pomarkkulaisnainen ja henkilöauton matkustajina olivat vuonna 2001 ja 1998 syntyneet noormarkkulaistytöt, jotka ovat henkilöauton kuljettajan sukulaisia.

Autojen alle jäänyt jalankulkija on vuonna 1946 syntynyt noormarkkulainen mies.

Kaikki viisi henkilöä kuljetettiin Satakunnan keskussairaalaan. Kuorma-autonkuljettaja selvisi lievimmin vammoin, muilla on murtumavammoja. Murtumia saaneiden tila on vakava mutta sairaalan mukaan hengenvaaraa ei heillä ole.

Poliii selvittää tapahtumien kulkua esitutkinnassa.

Aiemmin aiheesta: Liikenneonnettomuus Porissa Noormarkussa

 

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi