Varsinais-Suomen poliisipartio oli 30.11.2012 kello 00.10 aikaan antamassa virka-apua terveydenhoitoviranomaisille mielenterveyspotilaan kuljetuksen turvaamiseksi Turusta Itä-Suomeen. Potilasta kuljettiin sairaankuljetusautossa ja poliisipartio ajoi perässä. Valtatie 1:llä, noin neljä kilometriä ennen Suomusjärvi-Kiikalan liittymää, potilas oli päässyt poistumaan liikkuvan sairaankuljetusauton takaovesta tielle siten, että poliisiauto törmäsi mieheen. Potilas menehtyi välittömästi. 
 
Onnettomuuden tutkintaa poliisin menettelystä johtaa Pirkanmaan syyttäjänviraston syyttäjä ja tutkinnan suorittaa Pirkanmaan poliisilaitos. Terveydenhoitoviranomaisten osalta tutkinnanjohto on Varsinais-Suomen poliisilaitoksella. Asian selvitys käynnissä. Asiasta ei toistaiseksi tiedoteta tämän yksityiskohtaisemmin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.