Kuvassa edellisvuoden lumilinnan sisäänkäynti. Kuva: Kemin Matkailu/Viestintä

Kemin LumiLinnan lumen tekeminen sisäsatama-alueella alkaa tämän hetkisen sääennusteen mukaan heti itsenäisyyspäivän jälkeen. Lumenteko- ja rakentamisvalmistelut Kemin Sisäsatamassa aloitetaan perjantaina 7.12., jolloin alue aidataan.

LumiLinnan avajaisia juhlitaan lauantaina 26.1.2013 klo 18. Seuraavasta päivästä alkaen Linna on avoinna päivittäin klo 10-19. Linna-kausi päättyy 7.4.2013. Sisäsataman katualue on Kemin kaupungin katuosaston päätöksellä suljettu koko Linna-kauden ajan.

Turvallisuussyistä johtuen työmaa-alueella liikkuminen on kielletty 7.12. alkaen. Pyydämme sekä aikuisia että lapsia huomioimaan että valtavat lumikasat eivät ole leikkipaikkoja.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.