Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tänään todennäköisin syin törkeästä ryöstöstä epäiltynä porilaisen vuonna 1988 syntyneen miehen.

Poliisin takaa-ajoon ja piikkimattopysäytykseen Nousiaisissa päättynyt tapahtuma viime lauantain vastaisena yönä sai alkunsa Tikkulan ABC:ltä Porissa, missä taksin kyytiin noussut mies alkoi uhkaamaan taksinkuljettajaa aseella. Taksikyytiin liittyvästä epäselvyydestä hermostuttuaan mies oli ottanut takkinsa alta aseen suunnaten sen kuljettajaa kohti. Matkan aikana oli ollut esillä myös puukko terä paljastettuna. Miehen käyttämä ase osoittautui myöhemmin toimintakunnottomaksi ilmapistooliksi. Matkan aikana mies anasti taksinkuljettajalta vähäisen summan rahaa. Mies oli tapahtuma-aikaan alkoholin vaikutuksen alaisena.

Aiheesta aiemmin: Taksi ja kuski kaapattiin porissa

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.