Hätäkeskukseen ilmoitettiin raideliikenneonnettomuudesta Lapinlahdella, ilmoitus tuli klo 11.40. Paikalla todettiin pakettiauton osuneen junan kylkeen. Ei henkilövahinkoja. Tapahtumapaikka on Heiskalansaarentien ja radan risteys.Risteyksessä ei ole puomeja, vaan ainoastaan Stop -merkki.  Juna oli matkalla pohjoiseen.  Juna ja pakettiauto vaurioituivat pahoin mm juna ei voinut jatkaa matkaa. Matkustajille järjestetään bussikuljetus. Junan alustassa letku – ja porrasvaurioita. Pakettiautosta hävisi etuosa. Onni onnettomuudessa oli ettei pakettiautossa olleet kolme ihmistä loukkaantuneet lainkaan. Poliisi ja onnettomuustutkinta selvittää onnettomuuden syytä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.