Meripelastuskeskus Turku sai 5.12.2012 kello 21:20 Pohjanmaan hätäkeskukselta ilmoituksen miehestä, joka oli kadonnut Larsmossa. Mieshenkilö oli mahdollisesti lähtenyt jääalueelle. Tehtävään hälytettiin Kokkolan merivartioaseman partio, päivystävä meripelastushelikopteri Turusta, Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitoksen maa- ja sukeltajayksiköitä sekä poliisin yksiköitä.

Pelastuslaitoksen pintapelastajat löysivät miehen jälkiä seuraamalla kello 22:45 noin kuuden kilometrin päästä hänen ilmoitetusta lähtöpaikastaan meren jäältä. Mies oli löydettäessä hyvässä fyysisessä kunnossa, mutta miehen kunto varmistettiin ambulanssihenkilöstön toimesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.