21-vuotias joensuulaismies löi nyrkillä kasvoihin 22-vuotiasta miestä Joensuun torilla yöllä 03.17 aikaan. Lyönnistä aiheutui verenvuotoa suusta ja lähellä ollut poliisipartio korjasi pahoinpitelijän rauhoittumaan putkaan.

33-vuotiaan outokumpulaismiehen epäillään pahoinpidelleen kahta miestä ravintola Kuilussa Outokummussa yöllä 02.15 aikaan. Mies oli lyönyt nyrkillä kasvoihin sekä 50-vuotiasta outokumpulaismiestä, että 45-vuotiasta polvijärveläismiestä. Lyönneistä oli aiheutunut hoitoa vaativia vammoja molempien miesten kasvoihin. Poliisi oli ottanut paikalta kiinni pahoinpitelijäksi epäillyn miehen.

Poliisi oli joutunut puuttumaan Joensuun torilla yöllä myös pariin grillijonossa tapahtuneeseen nuorten miesten häiriköintiin ja muutama kotihälytyskin poliisilla oli yöllä ollut.

Yön saldona 20 häirikköä aloittaa itsenäisyyspäivän vieton heräämällä putkassa.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi