Vihreä valtuustoryhmä valitsi kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluodon Helsingin opetuslautakunnan puheenjohtajaksi kaudeksi 2013-2016 jolloin vihreillä on opetuslautakunnan puheenjohtajuus. Puheenjohtajuus siirtyi kokoomukselta.

” Helsingissä koulujen väliset oppimiserot ovat viime vuosina kasvaneet. Koulut ovat jakautumassa vähemmän haluttuihin ja niihin, joihin on entistä vaikeampi päästä. Tämä on huolestuttava kehityssuunta joka pitää pystyä pysäyttämään ja kääntämään. Tässä on myös syy siihen, miksi hain pestiä. Korkea-tasoinen peruskoulu on suomalaisen tasa-arvon kivijalka ja niin pitää olla jatkossakin.” Outi Alanko-Kahiluoto kertoo.

”Tehtävä ei ole helppo, kuten tiedätte, ja siksi tarvitsenkin tukiryhmäni tukea ja apua. Olkaa yhteydessä, jos teillä on näkemyksiä siitä, mitä lähikoulujen vahvistamiseksi pitäisi tehdä” neuvoo Outi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.