Tänään iltapäivällä noin klo 16.00 tapahtui Mikkelissä 5- tiellä Pitkäjärven kohdalla kolmen ajoneuvon liikenneonnettomuus jossa kuoli henkilöautoa kuljettanut keski-ikäinen mieshenkilö.

Henkilöauto oli matkalla edellä mainitulla paikalla 5- tietä pohjoisen suuntaan hiljentäen jostain syystä vauhtiaan. Henkilöauton takana tullut kuorma-auto oli jarrutuksesta huolimatta törmännyt edellä menevän henkilöauton takaosaan ja tämän seurauksena henkilöauto oli luisunut vastaatulevan liikenteen kaistalle kääntyen takaisin tulosuuntaansa.

Vastaantulevan liikenteen kaistalla oli pohjoisen suunnasta tullut toinen henkilöauto törmännyt myös jo aiemmin törmättyyn henkilöautoon. Törmätyn henkilöauton kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalle.

Tapahtumapaikalta kuljetettiin ambulanssilla kolme muuta henkilöä Mikkelin keskussairaalaan. Poliisilla ei ole tarkempaa tietoa heidän vammoistaan.

Viitostie oli tapahtumahetkellä luminen ja jäinen. Tie oli kokonaan poikki noin 1,5 tuntia ja liikenne ohjattiin tämän ajan kieroteitse.

Etelä-Savon poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.