Mieshenkilö ryösti lauantaina 8.12.2012 noin kello 13.30 aikaan Lappeenrannan K-market Kannelin kassan teräaseella uhaten. Saaliiksi mies sai rahaa.

Ryöstön tehnyt mieshenkilö oli noin 50-60-vuotias ja hän oli noin 180 cm pituinen. Miehellä oli yllään CCM-logolla varustettu musta toppatakki, jossa oli valkoisia poikkiraitoja rinnassa, olkapäillä ja yläselässä. Tekijällä oli ollut jalassa mustat toppahousut ja jossakin vaiheessa myös ruskea lippalakki päässä. Miehellä on silmälasit.

Teon jälkeen tekijä poistui jalkaisin kauppakeskus Iso-Kristiinan suuntaan ja meni kauppakeskukseen sisälle. Poliisin yhteysnumero on muuttunut, poliisi pyytää ilmoittamaan tapaukseen liittyviä vihjeitä arkisin kello 8-16 välisenä aikana numeroon 071-8737000.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.